Revizie auto


Descriere Serviciu


   Manopera pentru revizie – 80 Lei

Oferim pachete complete de revizie ce cuprind: filtre, ulei si manopera la cele mai bune preturi din piata.

Comercializam filtre si uleiuri  de origine si premium.

Promotii pachete revizie Octombrie 2017

Ce se face la o revizie auto ?

O revizie auto periodica conform manualelor de intretinere contine pe langa operatia clasica de inlocuire a consumabilelor si o verificare completa a tuturor sistemelor componente, in vederea eliminarii pe cat mai mult posibil a eventualelor probleme ce pot aparea pe parcursul exploatarii autoturismului. In service-ul nostru revizia auto Bucuresti contine urmatoarele operatii:

  • Inlocuirea filtrelor (ulei, combustibil, aer, polen) si a uleiului de motor. Chiar daca autoturismul nu a fost folosit pentru o perioada indelungata de timp, specialistii Delta Auto recomanda schimbarea uleiului de motor pentru a fi eliminate toate impuritatile rezultate in urma functionarii sale. Desi nu exista un interval standard pentru schimbul de ulei, performantele acestuia pot fi influentate de modul in care se utilizeaza masina in trafic. Filtrul de aer trebuie sa fie inlocuit in timpul unei revizii auto pentru ca el afecteaza in mod pozitiv sau negativ consumul de carburant. Un filtru nou creste performantele motorului pentru ca stopeaza patrunderea particulelor de praf catre motor. Un alt filtru important care trebuie inlocuit la o revizie auto este cel de habitaclu, functia lui primara fiind aceea de a proteja soferul si pasagerii de emisiile poluante pentru organism. Daca se uzeaza excesiv, el ar putea deveni un mediu perfect pentru mucegai si bacterii.
  • Verificarea sistemului de franare – nivelul de uzura al placutelor si discurilor de frana, gradul de imbatranire al racordurilor elastice, nivelul lichidului de frana. Controlul atent al acestora determina un plus de siguranta pentru sofer si pentru pasageri, buna functionare a placutelor,discurilor, precum si vascozitatea optima a lichidului fiind atributele esentiale pentru eficienta sistemului franare.
  • Verificarea sistemului de suspensie si directie – jocuri in articulatii, bielete si capetele de bara, semne de uzura a amotizoarelor.
  • Verificarea lichidelor – antigel, lichidul de servodirectie, lichidul de frana, ulei cutie de viteze.
  • Verificarea electrica – sistemul de iluminare si semnalizare, nivelul de incarcare al alternatorului

Oferta pachetelor de revizie auto disponibile in Bucuresti:

-Pachet revizie auto Dacia, Renault, Peugeot
-Pachet revizie auto Opel, BMW, Ford
-Pachet revizie auto Skoda, VW, Audi


 

 

Comanda serviciu