Despre noi

Delta Auto, un service in care vei gasi


Istoricul nostru

Suntem o echipa competenta, responsabila si experimentata, cu o viziune orientata intotdeauna spre nevoile clientilor nostri. Tocmai din aceasta cauza, unul dintre aspectele care ne recomanda este faptul ca oferim consiliere gratuita persoanelor care ne calca pragul, ajutandu-le sa inteleaga nevoile masinilor lor, dar si identifice serviciile optime pentru bugetul pe care il au la dispozitie. Dorinta noastra este aceea de a ne conserva statutul competitiv pe care l-am castigat de-a lungul timpului, iar din aceasta cauza incercam sa ne imbogatim grila serviciilor, dar si sa extindem gama producatorilor de piese auto.

Pentru ca transparenta este o trasatura care ne defineste ca service auto, oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si monitoriza autoturismele pe intreaga durata a reparatiilor, supraveghere care devine posibila prin intermediul camerei web. Indiferent ca vorbim despre inlocuirea bujiilor, schimbarea bobinei de inductie, reparatia alternatorului sau a electromotorului, dumneavoastra aveti oportunitatea de a vizualiza fiecare pas pe care il parcurgem.

De asemenea, oferim clientilor cu un program aglomerat optiunea de preluare a autovehicului din parcare pana in incinta service-ului nostru, pentru ca dupa efectuarea reparatiilor sa il predam in acelasi spatiu solicitat de client. Acest serviciu este unul gratuit, gandit pentru a sprijini clientii ce nu se pot deplasa facil la sediul nostru din Drumul Sabareni nr 24 – 26, Sector 6.

Galerie Foto

4
3
20171102_151023
1